Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke ...

 

 ...blir mer fängslande 

om vi kan förflytta tid och rum 

önskan om ett vi

orden söker sig till bläcket

när månen kysser havet

silvriga vågor skälver länge

tills längtan hittar hem

kvar är ett evigt eko




Fri vers av Rise Little One
Läst 499 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-18 23:09



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så otroligt vackert skrivet !! Applåd!
2018-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Orden beskriver känslan så fint...
2018-05-26

  Lars Hedlin
Vackert beskrivet!
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2018-05-21

  Karina"Kia"
Mjukvackert och som i ett glas när man ser genom det ..ger annat flyt!
Snyggt!
2018-05-19

  Blomma-Stjärna VIP
guldpoesi -

bokmärker
2018-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert diktat om kärlekens kraft.
2018-05-19

  Quasimodo
Kraftfullt i ett sökande för en längtan som söker sin bo där den kan bli hela sitt väsen
2018-05-19

  Nils-Robert
Magnetismen i kärlekens krafter. Fint skrivet
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One