Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liam och Solen!

De vuxna tycktes inte förstå!- Varför Liam 6 år inte tyckte om solen! De tyckte att det var konstigt! De kollade Liams familj, och den var jättebra! De kollade om han hittade på några hyss! (Det gjorde han inte) (Vill ge fler exempel, vilka exempel finns det från en barnfamilj, eller barn överlag om du är Farmor eller Farfar/Mormor eller Morfar!)
Till slut var det solen det var fel på, var de vuxnas slutsats! Den brände, precis som Liam hade sagt! Den bländade! (Om bara solen kunde ha varit mer anonym i sitt framträdande...)
O.SV.




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-22 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim