Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purple Rayn!

Purple Rayn- eller Lila Regn på Svenska!
Kan vara när hela tågtrafiken endast består av Lila pågatåg! Så det är allt vad man ser!

Varför skriver jag inte Rain, som vanligt folk?
Jo, för jag vill inte sno titeln ifrån Vanushi, som har lånat den ifrån Prince!




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-22 06:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Turtle Brain = Prince.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim