Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetor! Skånska, nyskånska!

Poeter, böjer det till skånska Vetor! (Något man vet, poeter vet mycket)




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-22 07:45



Bookmark and Share


  Viksten
Finns Vetor på riktigt i Skånskan
Man lär så länge man lever
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim