Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inte vinden är uppe och drar blir det vaggande stiltje.


Havets berceuse


Var snattrande and

och högt lärkan sin drill

brokig den vävnad

landet sommar hör till


Hör snäckornas sång

silvertärnornas kiv

var drömmande våg

har sitt strandperspektiv


Med grönskan i syn

ser böljan som spegel

långt storspovens kall

i väntan på segel


Bortöver källan

likt en havets berceuse

vart porlande ord

för den vänaste tös




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-22 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP