Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet

Hatet
förtär det mänskliga
äter ur själen
mörkervärlden
föraktligt
ingen slipper undan
att vara människa




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-26 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP