Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Min Gårdag och Morgondag ska så spillas. och jag ska så fylla dem med det Skälvande Hjärtat-"


Ur. Tecken. Vit Tygel. Utan punkter -







Nattvänd -


I den blinda Gryningen
satt en kvinna i mitt höljda rum
hon uttalade en sorgprofet
gällt nådlöst
till min brutna famn

Men jag tvinnar Skymningsskogen och ännu
och ännu Din Ljushjord, ett Vitt Ur
från den Röda Betesjorden
som Besvärjelse om
och om det obrutna Bråddjupet inuti
Livet mitt och det Dolda Tysta Tecknet -















Fri vers av J-M
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-04 09:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ljuset strålar fint i denna
2018-05-09

    Peter Söderqvist
En gryning som strålar mörker. Men i mörkret bryts ett ljus. Du skriver och behandlar mörkret så fint.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M