Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen fyller på


Värme tinar lust
känslorna strömmar hejdlöst
i ett vårflöde




Bunden vers (Haiku) av överlevaren VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-04-22 11:35



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och gott...
2018-04-22

    ej medlem längre
Ja solen har kraft...

Fint skrivet
2018-04-22

  Quasimodo
Skön haiku som får vårkänslorna att flöda!
2018-04-22

  Öknens Ros VIP
Så är det, solen väcker känslor!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP