Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa

 

 

av alla jordens ting

är du det bästa

du är någonting

värd att festa

 

du gör mig glad

du gör mig hel

vet du vad?

du är en del

 

av det stora hela

det som kallas kärlek

kom, jag vill kela

i yster kramgo lek

 

med dig jag blir så våt

med dig blir allting rätt

jag ser du blir så kåt

vi älskar på alla sätt

 

stunderna vi har

i minnet finns kvar

i alla mina da'r

jag på dem spar

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-22 11:22



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Härlig hyllning!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP