Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lever kvar likt vackra blommor

Du bär på ett stort varmt hjärta min vän

Ett hjärta starkt fast ärrat av sorg och saknad

Ty livet har inte alltid varit lätt att leva

 

När familj och vänner splitrats av onda vindar

Som tvingat er att hitta er egen trygghet i världen

Är kontakten med dem man lämnat värt allt

 

Så den sorg och saknad du nu  måste känna 

När din moster som höll er samman 

Har lämnat livet för änglagatan den kan jag bara ana

Hur stor och smärtsam den är för dig min vän

 

Men jag vet hon finns kvar vid din sida 

Viskar vackra ord och böner i din sömn

Sänder en kram genom en värmande vind

Ty den familj och de vänner vi mister

De lever kvar i våra hjärtan och minnen

Likt vackra blommor som får oss att le

Var gång vi blir påminda om deras närvaro 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-04 12:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och bra skrivit!
2018-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin och trösterik text i sorgens och saknadens svåra tid!
2018-11-05

  ULJO
Så fint
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP