Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglatsens tid närmar sig

Isen har släppt och seglat
mot evighetens död
nu speglar sig vattnet fritt
bryggorna sover ännu
stillheten är närvarande
ljuset övervunnit mörkret
vinden har åter vänt
mot nya varmare tider
snart kommer båtarna
att erövra och lägga sig
vid sina valda platser
seglatsens tid närmar sig
längtar se vita segel
segla ut och möta
frihetens stund





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-22 12:01



Bookmark and Share


  aol
Så vackert en väl förmedlad känsla,
2018-04-22

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2018-04-22

    Runsaasti täytettä
En finstämd spegling av vatten.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP