Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLMÄNHETENS FIENDE

det enda man är överens om

är den gemensamma fienden

och det har blivit den minsta

gemensamma nämnaren

så där står man tillsammans

på minimiplattformen

förenade genom avskyn

retar upp sig till kokpunkten

 

 

man har beslutat att anta

en principdeklaration

och alla ställer sig bakom

denna resolution

ett manifest blir ett mantra

man tuggar teser som glass

man tror man är intressanta

i denna PK-parnass

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2018-04-22 12:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ger associationer till flera olika PK-överenskommelser, bra beskrivet.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP