Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brittisk politiker Varför kan alla från Rumänien flytta hit?

Brittisk politike

 "Varför kan alla Rumänien flytta hit?

Kan någon förklara för mig varför alla från Rumänien som kämpade mot oss under andra världskriget - kan flytta hit

* Lös och erövra *

Brittisk politiker George Galloway, postade denna vecka på Twitter ett kritiskt budskap där han underströk den rumänska.

"Kan någon förklara för mig varför hela Rumänien som kämpade mot oss under andra världskriget - kan flytta hit (Storbritannien, Storbritannien), men de i Karibien som har varit här i 60 år deporteras? Är det här Brexit? Verkligen? "Galloway skrev på Twitter, med hänvisning mest troligt att det rör sig om en jamaicansk som riskerar att utvisas samtidigt som lever sedan 52 år i Storbritannien.

Alexandra, en rumänsk etablerat i Storbritannien 2012, och gav ett svar som gick viral på Twitter.

 

Vänligen berätta varför du hänvisar exakt till rumänerna för att kunna förfara en billig policy?.

 Är denna strategi att sätta minoritetsgrupper mot andra minoritetsgrupper,

 kompatibel med vänsterpolicyen i Storbritannien.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-22 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP