Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våldet breder ut sig.


Nära döden

 

 

en granne knivhögg en kvinna inatt

kvinnan allvarligt skadad

döden är närmare än man tror




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 15:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja det finns över allt
2018-04-22

  Öknens Ros VIP
Ja, det är otäckt det som hänt. Hoppas kvinnan klarar sig.
2018-04-22

  Per Drysén
Otäckt med våld i nära relationer
2018-04-22

  överlevaren VIP
Ruggigt....ja döden kan man inte värja sig emot!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP