Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kärlek

 

 

jag gick utan att säga farväl

för mitt bästa

för ditt bästa

att det blev så

men känslorna säger annat

 

saknar dina varma kyssar

dina armar runt min kropp

hur du skamlöst älskade med mig

viskade kärleksfulla ord i mitt öra

 

vi levde i en vacker saga

där inga bekymmer fanns

inget ont kunde hända oss

 

men verkligheten kom ikapp

mitt förnuft sa ett

känslorna ett annat

jag var tvungen att välja

 

så farväl min vän

jag kommer ej igen

resan slutar här

läxan oss lär

att ej med kärlek leka

locka pocka smeka

det kan sluta i gråt

förlåt min vän förlåt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-22 17:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande
2018-04-24

  överlevaren VIP
Naket och berörande.....
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP