Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi åter möts


Jag går längs Gavleån
där vi gick
förra sommaren
hand i hand

sitter en stund
på bänken
vi satt på
tänker på oss

jag ler av tanken
över hur bra
det kändes
att umgås med dig

du beundrade
min gröna klänning
det gjorde mig glad
kände mig vacker

jag vänder hemåt
med en undran
om vi åter
kommer sitta där igen




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2018-04-22 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina minnen
2023-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord som berör...
2018-05-12

  Nils-Robert
Så vackert om längtan till fina minnen.
2018-04-22

  Karina"Kia"
Vackert och en riktigt trevlig stund vid Gavleån.. Gav lån för en stund!
Hur gick det Sn?!
2018-04-22

  Quasimodo
Vackert för ett möte och det är väl bara att hoppas att det bästa blir för det och att det blir så!
2018-04-22

  Öknens Ros VIP
ljuva minnen...
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP