Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreta

Här stod en av kulturens vaggor.
Här svingade sig Ikaros
mot den djupblå himlen
i ett fåfängt försök
att övervinna den brännande solen.
Här skapades legenderna,
här berättades sägnerna,
när nattens mörker sänkte sig.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-22 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping