Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galgen

 

Jag hänger
i en galge
i klädskåpet

Sladdrig, substanslös

Blir nog hängande där
tills modet växlar

När trådslitna, diffusa
män med vaga framtidsdrömmar
blir eftertraktade igen

och slipper smyga längs
väggarna




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 309 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-22 18:20

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
"Starkt BILDLIG" ska det stå.
(jäkla korrigeringsfunktion i mobilen...)
2018-10-30

  Carl-Johan Bachofner

2018-10-30

  Carl-Johan Bachofner
"starkt billig" ska det stå!!!! :)
2018-10-30

  Carl-Johan Bachofner
Timid, rak, starkt billig. Tack Arne för en riktigt njutbar dikt.
2018-10-30

  Viksten
Lite surrealism skadar inte
2018-04-26

  Sommarnattsljus
Jättebra! Tack!
2018-04-26

  Viksten
Ja, det blev min utgång ut dikten
2018-04-23

  Fulbergarn
"och slipper smyga längs väggarna" bra avslut på galgen
2018-04-22

  Viksten
Jag försöker leva med mina
begränsningar
Lite bitterhet kan skymta fram
2018-04-22

  KattenKin VIP
Så jädrans bra! Du är ett snille som får ihop sån här galghumor. Love it!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten