Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma mönster

 

 

 

 

samma mönster

kommer perioder svepande

ljuskäglor

som

kastar projektioner över mitt tomrums

mörkaste natt

 

bländande klarhet

satori

 

vi brukade gå ner till kärret senare kvällen

lyssnade vi in

natten

jag är den jag är jag är

vem där?

 

i varierande mönster men musiken

 

den

minimalistiska c-dur

tematiken

 

förstår jag henne bättre nu

mot en dunklare

färgskala?

 

trodde du var serenity

men nu

 

samma mönster

kommer perioder svepande

-

ljuskäglor

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-22 18:33

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mönster har en tendens att upprepa sig, som skuggspel eller ljusspel över tillvarons scen.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP