Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Den dolda Ljushjorden. Lytespann -








Tid -

Lyte
träd, munnar, strängar
samlag, rötter, avsked
återförening, kärlek och noder -

har som slitit sig
loss

Ur -
Inuti en Sönderbruten tid
Inuti ljuskroppen min
som kröker sig
av hemlängtans ljud -


Du finner mig vacker
och fruktansvärd här -










Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-22 19:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tiden kröker sig i ett luftspann
skönhet är alltid.
2018-04-26

    Peter Söderqvist
Du skriver en text som berör. Jag gillar ordens kompakthet, du behöver liksom inga fler för att beskriva dessa känslor som exploderar. För mig hade det krävts en bok.
2018-04-22

  Nanna X
Starkt! Wow och hu, liksom. Jag har precis läst ut Anne Rice' s En vampyrs bekännelse och din dikt känns på något sätt som en spegling - men min tolkning är förstås präglad av läsupplevelsen ; )
2018-04-22

    ej medlem längre
ett Kryddigt hem
där tiden Är smakrik +
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M