Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORSAKERNAS VERKNINGSLÖSA VERKAN

Det finnes alltid
en annan orsak,
än den som föregivits.

Vad dess verkan anger
säga därför intet
om dess bakomliggande
orsak.

Orsaker utan verkan,
och verkan utan orsak,
är den huvudsakliga
orsaken,
till dess verkningslösa
verkan.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-04-22 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP