Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa - pricip logik dikt

Princip:
Att skapa är att få en ny självbild
Logik:
Skapelsen är balanspunkt mellan yttervärld och själv
Dikt:
En dikt
ur mitt hjärta
till världen.
Men varför?
Balans, min vän!
Där något går in
ska något gå ut.
så dörren
är
öppen och stängd.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 08:31



Bookmark and Share


  Viksten
Bra om balans
Tankeväckande
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP