Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar UPPDIKTAD Barbara

jag skapade en docka
åt mig själv

en ”Underbar
uppblåsbar Barbara”

hon blev till
för mig själv

för min
egen njutning

men fler och fler
började behöva henne

hon blev
bättre och bättre

och större
och större och större

och fick
liksom ett eget liv

jag började själv också
tro att hon var på riktigt

hon blev
mycket större än jag själv

och nu kan jag inte
låta nån släppa ut luften

ingen får sticka hål
på min sex-idol ....




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-22 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP