Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kugga på grund av på ecodriving är ju helt patetiskt.

Kugga på grund av på ecodriving är ju helt patetiskt.

Under de 30 minuterna du kör ecodriving och hoppar över växlarna och motorbromsa. Det finns ingen som gör detta efter provet,det är ju rent patetiskt att männskor inte klarar uppkörningen på grund av detta. Vad har det med säkerheten att göra hur man kör en bil? Tycker inte bilinspektörerna att detta börja bli löjligt. Hade incitamentet varit så att föraren gjorde detta i det verkliga livet sa jag inget. Men ingen kör så att man inte använder växlarna. Hur mycket sliter det på bilen. För det första måste du ha en ny bil. Alla har inte det.

Om en person sätter sig i bilen ser man ju om hon eller han kan framföra fordonet. Gör man detta på ett bra och korrekt vis borde man inte kugga på något så löjligt som ecodriving. Det som är helt åt skogen är ju att bilinspektörerna är ju så godtyckliga. Jag är helt övertygad om att jag skulle hitta fel i deras körning. Det måste ju finnas lite rim och reson.
Att så många kuggar beror ju på att bilinspektörerna är för löjliga. Den männskliga faktorn spelsar in och inte tror jag att dessa utbildade inspektörer är helt felfria.

Att inte ungdomar får körkort är ju mycket dåligt samhällsmässigt. Det är ju så i dag att ska du ha ett jobb så bör du ha körkort. Det har blivit någon slags mission i att sätta dit folk för att de kör dåligt. Man har hört så mycket mest kvinnor som har grava fel men ändå lyckas ta körkortet. Som en lärare vi hade han satte: Betyg efter flickornas ben.
Teoriprovet är ju en parodi på att förbrylla den som gör provet. Annars så har man väl inte så många svarsalternativ?

Jag har kört felfritt i 58 år och vi körde ungefär 15-20000 mil per år när jag hade orkestern. Det man lär sig i trafiken är att vara ute och köra. Men graden av att man har kört mycket betyder inget om du inte ha gått i körskola. Varför? Man har ju körkortet på prov i två år.
Man blir lite förundrad att människor som kommer till vårt land klarar halkbanor,teori,uppkörning etc. Är det fusk med detta man tycker faktiskt att det är lite konstigt att så många klarar det.

Att ta körkort är en kassako för staten. Det måste vara en förmögenhet som de lägger ut till staten. Körkort borde vara en rättighet och att staten borde göra det billigare att ta körkort. Men då får ju inte Miljöpartiet med så lite röster var med. De vill ju inte att vi ska köra bil.
Man borde göra ett upprop och skalla: KÖRKORT ÅT OSS ALL!

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-22 20:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj