Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner nån mig?

Ingen vet vad jag känner...
Inte min mor, far, ej mina närmaste vänner

En blek skepnad, under ljuset av ett gällt färgat lakan
Om folk bara visste, skulle de nog tappa hakan

För jag är jag, men ingen vet vem det är
Aldrig visat mig sårbar aldrig visat mig kär

För jag är jag, men ingen vet vem det är
Visar det aldrig, men visar det här




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 20:36



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Osäkerheten gestaltas så fint i denna text.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand