Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burkan

På marknaden jag går

Saudiarabiens vår

Svart hav av kvinna

I ögonens springa

Äntligen hemma

Det svarta glider av min frälsta massa

I spegeln jag är

Den vackraste själ




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel