Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

Smärtan skriker högt
Tabletterna brusar lugnt
Jag sveper det fort




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream