Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprid kärleksfullt bemötande

Varför är det så svårt att visa vänlighet
till sina medmänniskor och varför är
det så svårt att visa kärleksfulla handlingar
det behövs massor av den varan
samhället är kyligt och ensamheten stor
så många känner sig nedstämda
även olyckliga och längtar efter att
få bli bemött av värme vänliga ord
många är blyga rädd att göra bort sig
inneslutna i sitt lilla snäckskal
men att våga träda fram och säga
något uppmuntrande kan göra att
skalet öppnar sig när den får känna
att någon ser bekräftar personen
våga ta första steget och våga visa
dina medmänniskor varma handlingar
ditt agerande kan bli omtumlande
och så helt fantastiskt för den som får
uppleva någon ta dem i hand och
även få känna en varm kram
många lever ensam utan beröring
och det kan göra oss människor sjuk
att ge är det finaste som finns
man får så mycket glädje tillbaks
sprid kärleksfullt bemötande!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-22 22:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2018-04-23

  aol
Ger dej kramar Mare för just så måste vi göra ta varandras händer över hela jorden
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP