Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnhals

Se sanningen
i vitögat
sa lögnhalsen
och blundade




Övriga genrer av Petter Wingren
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 05:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt bra aforism. Jag tänker att det måste vara svårt för den som ofta ljuger att hålla reda på vad som har sagts.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren