Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba domar

Jag fördömer
omedelbart
å det bestämdaste
alla som är
snabba att döma




Övriga genrer av Petter Wingren
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-23 05:48



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hahahahaha!
2018-04-26

  Viksten
Ja
Kloka ord
2018-04-23

    ej medlem längre
En bra tankeställare.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren