Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksnätter

En kanna sangria

ditt leende

varma ljusa sommarnätter

doften av grönska

"Nu grönskar det i dalens famn,
nu doftar äng och lid.
Kom med, kom med på vandringsfärd
i vårens glada tid!
Var dag är som en gyllne skål,
till brädden fylld med vin.
Så drick, min vän, drick sol och doft,
ty dagen den är din."

havet havet

himlen blå och ljus

träden och blommorna

vackra ljuva sommarbrus

leken med bin och dansen med fjärilar

sjung

bli min sång

sommarnätter

var musik

glöm aldrig

Aldrig aldrig aldrig.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-23 07:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Melodiskt och berusande som sommarens ljusa nätter, de fina stunderna i livet.
2018-04-25

    ej medlem längre
En taubebellmandionysisk sommarkarusell. De är rätt: låt det snurra men glöm aldrig.
2018-04-23

  Goraxy 89 Orion VIP
I de mörkaste stunder kan något ljust minne bli det avgörande som ger kraft att leva vidare !

Du skildrar det så bra här diktens form !!!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt