Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen sattes fantasin igång...Bild Lawona Forslund - min kära sonhustru - i Arkansas.


Nya hönshuset


Så bedårande fint

de små kycklingarna

får det i detta hus


Innan hönshuset

var klart fick de

sova i sovrummet


Jag frågade min son

om de inte störde

de blev tysta i mörker:-)




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-23 09:09



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
En dikt om kunnandet av erfarenhet. Levande beskrivet.
2018-04-24

    carinamnm
Så fint!!
2018-04-23

  mare VIP
Fint ;))
2018-04-23

    ej medlem längre
Glädjen är stor i din röst och din text!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP