Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögn, dröm eller lättja.



Om en skulle ta tag i den där drömmen idag

och låta disken vänta i en evighet.

Om en skulle,
skriva den där första raden.

(Innan glömskan tar vid.)

Om en skulle...nu...innan...glömskan...

Disken först!





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv kopplar jag av när jag diskar.
Har även arbetat som diskare.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP