Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns drömmar, och så finns det DRÖMMAR!

Det finns drömmar, och så finns det DRÖMMAR!
I dagligt tal brukar människor mena, att om jag menar , att det finns drömmar, och så finns det Drömmar, så betyder detta i dagligt tänkande(Inte tal), att det finns uppnåeliga drömmar, och så finns det dem man kan nå! Att en människa måste förstå skillnaden, eller bara tolka den människans sedermera tolkning i tanke, som blir tal, till att påståendet "Det finns drömmar, ... Och så finns det DRÖMMAR!"

Jag menar i min analys, bara rent konkret, att; Det finns drömmar, som i livsmål! Och så finns det Drömmar, som när det undermedvetna filtrerar om natten, och vi sover!




Bunden vers av Mim
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 10:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har slutat drömma.

https://www.youtube.com/watch?v=IJyCAdIn_eo

2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim