Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… ORDKRUMBUKTERI


INSPIRERAD AV SVAR PÅ APPLÅD FÖDER JAG DENNA

 

 

applådera visar på

att klappa händer dvs 

höra handflators nötande

är gillande av ordkrumbukter delade

 

om jag hade läst med händerna

texten skrivits i blindskrift hade det

nog hänt att jag av en händelse handskats

händigare med andras händers ordkrumbukteri




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-23 11:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ordkrumbukter prunkar likt buketter, bundna av de regler ordkrumbukterna försöker slita sig fri från
2018-04-23

    ej medlem längre
applåder är väl ok. kommentarer är bättre. att nån alls kollar ens texter är bra det med.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP