Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frizon

 

 

det är nåt magiskt med naturen

älskar alla träden och djuren

alla blommor, alla berg

alla regnbågars färg

 

sen liten tös jag var

jag alltid har

känt sådan eufori

aldrig varit så fri

 

ville inte vuxen bli

nej, aldrig i min tid

det jag kände då

skulle nog ingen förstå

 

berusande, härligt, skönt

jag ligger bland allt grönt

blir ett med naturen

jag är ett av djuren

 

vill sjunga och dansa

både tango och salsa

fast jag ej vet vad det är

en så underbar atmosfär

 

för mig är skogen helig

jag är inte alls velig

där är jag bestämd

då tar jag ut hämnd

 

hugg ej skogen ner

snälla, jag ber

ni vet ej vad ni gör

då allting dör

 

skogen en frizon är

det är ju här

barnen kan springa fritt

allt detta är mitt och ditt

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 13:42



Bookmark and Share


  Fulbergarn
instämmer absolut
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP