Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET MÅS-TE DU IN-TE LYS-TE KÄRA BARNBARN DU BÄS-TE


EN KOPP TE?

 

jag fyller på

med energi

intar stämningen

 

dricker mitt te

mitt bland sysslor

mås-te kan vara gott

 

känner ljuset nå mig

klädhögen samlad i garderob

lys-te får mig att lysa upp

 

så kommer natten 

och allt man önskade 

skrivs ned under intag av dröm- te

 

vissa perioder mås-te och lys-te

intas jämte dröm-te liksom en fas

jag kallar det sammantaget för fas-te 

 

då kan jag inse det jag behöver inse

och slipper inte undan vad jag borde

det blir mycket man inte ska

mycket man borde lära in

då dricker jag in-te

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-23 13:17



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hihihi, du påstår att du dricker en pås-tår emellanåt? Gillas! :D
2018-04-25

  KattenKin VIP
Låter som du har läget under kontroll, drack säkert viss-te när du skrev! :)
2018-04-24

    ej medlem längre
En livsbejakande text. Man blir varm inombords av te. Likaså blir man det av dina ord.
2018-04-24

  stig wikman
En kommentar
det vill jag ge
För att du bjöd
på ord om te.

EN KRAM DU FÅR BREVÈ.
2018-04-24

  M.Eta
Det ska mycke-te ibland! Kul!
2018-04-23

  DavidM VIP
Underfundiga och underhållande rader.
2018-04-23

  Sommarina VIP
Ha ha. Mycket te finns det
2018-04-23

  Fulbergarn
Inget Jan-te här, bra det!
2018-04-23

  Feliaxel VIP
Älskar din text
2018-04-23

  Annie b'larsson VIP
Vilken gossegris däruppe :)

...och vilken fin dikt. jag blir inspirerad. till att göra ingenting. gå ut i våren, är väl det enda man mås-te eller kaff-e.
2018-04-23

  ULJO
Kul text.
2018-04-23

  Tomas Karlsson VIP
Rolig! :-D
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP