Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen!

Dagar kommer och dagar går
Vi träffades denna dagen ett år
Sedan dess har tiden runnit
Kärlek och omsorg har Ej försvunnit

För mig är du "min" vackra kvinna
Alltid skall du dig befinna
Inom kärlekens ömma sfär
Veta att du är mig väldigt kär

Du finns i ofta mina tankar
Även om tiden sig framåt hankar
Har jag av dig en fager bild
Vacker, varm, känslig och mild!

Du min sköna ros!




Fri vers (Fri form) av Harri Cajander
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander