Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symboler

Ett kors som ligger så nära huden att svastikan syns
Ett moln över jorden som väcker liv i hundens eviga ylande
Det hörs på morgonen, konstiga ljud som ej går att identifera
Så ser jag framför mig på stigen i skogen ett hexagram, ett pentagram och en stjärna som formar sig som en ål som biter sig själv i svansen
Symboler av solen och symboler på jorden
Eviga konversationer som ägs rum på natten
En klocka och djävulens tarotkort ligger bredvid den smutsiga violinen
Symboler som ekar och hörs och syns i natten




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-23 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP