Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst kan rädda liv

Att hålla tyst om saker som är galna
då är man faktiskt medskyldig..
idag händer så mycket hemska ting
hela samhällsutvecklingen är galen
det skrämmande är att allför många
bara tittar på och har sina munnar stängd
antingen är de så rädda för vad andra ska
tycka tänka om de öppnar den
för att kritisera och fördömma
så istället för att ryta i är man tyst
det sjuder rejält under ytan idag
människor kokar av ilska och är upprörda
svenska folket är ju känd för att
knyta näven i byxan och mummla på..
tala klarspråk ligger inte så varmt om hjärtat
men år av propaganda sätter sina spår..
staten har ju tänkt åt dem och gjort
många passiva flata och inåtvända
det är faktiskt diktatoriskt beteende
önskar människor vågade yttra sig högt
sätta ner sin fot så dammet yr
bort med gammal hjärntvätt och
förminskning av människor
friheten längtar efter röster
som vågar bär mod står rak
din röst kan rädda liv
dina ord kan påverka
mycket mer än vad du tror
ryck bort munkavlen
befria din frustration
din åsikt är viktig!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-23 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som en jordbävning kan ske bland oss allesammans, en mänsklig sådan...
2018-04-27

  Bibbi VIP
Amen!
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP