Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturdyrkan


det ligger i din natur
att åtrås som den gudinna du är

din essens är divin
din känsla sakral
din vilja principal

hela du är helig
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-23 16:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin hyllning till kvinnan.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando