Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min byrålåda

i min byrålåda
finns många dikter

och nu har jag
till slut öppnat den

som Pandora
öppnade sin ask

och nu släpper jag ut innehållet
över världen




Fri vers (Fri form) av Barbara Fouskota
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 16:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det gör du helt rätt i!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota