Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfallet

jag doppar min hand
i det porlande vattnet

smeker din heta panna
med det azurblå

att bara sitta här
tillsammans med dig

jag trodde aldrig
det kunde bli vi två

jag låter dig aldrig gå
rinna ut i havet




Fri vers (Fri form) av Barbara Fouskota
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-23 16:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-04-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad känsla i god ordvigör
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota