Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En timme i taget

 

Som anhörig vill jag inte höra
Nerver, öra och synaps
Kedjan av kollaps 
Stök, rök, min stilla bedjan

Säng - kök tur och retur
Det finns ingen tur
Ur urtillstånd
Bara Murphys lag

En timme i taget
Utmattad trasmatt 
Av trådlösa nätter
I väntan på symmetri

Sekunder, vidunder
Vill inte duka under
Minuter sluter hjärtslag
Om de drabbades dag




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-04-23 19:04



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket starkt och medryckande.
2018-05-20

  Anya VIP
Texten känns. Stark ton. "Om något kan gå fel kommer det förr eller senare att göra det." Jaa en tuff lag. Ibland får man ta en sekund i taget...tänker jag.

Tycker om de trådlösa nätterna....talande beskrivning.
2018-04-25

  Lars Hedlin
Stark och djup i mångsidig beröring!
2018-04-25

  Janina Kaminska
Berörande!
2018-04-24

  Solstrale VIP
Andfådd läsning så stark igenkänningsgrad att jag för en stund trodde du menade jag....
2018-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Detta vidriga tillstånd av utmattning, skriver du om så bra, med ditt alldeles egna originella ordflöde.
2018-04-24

  Kungskobran VIP
Utmattningens gräns är nådd
jag är fullständigt försmådd
kämpar i min ensamhet
mot en överväldigande enighet
hoppet till mitt eget hjärta står
om det fortfarande slår
2018-04-24

  Goraxy 89 Orion VIP
"And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her skies"

Eftersom jag blir ordlös så hittar jag inte på bättre än att citera Damien Rice orden (ur the Blower's daughter) som kom i mitt medvetande när jag läser din dikt !
2018-04-24

  aol
Känner hur snaran dras allt hårdare. I en oerhörd påfrestnning ja hur. Ser befrielsen ut,
2018-04-23

  Poeten Salvador VIP
Anar hopplöshet, men hur det än är så löser sig saker
2018-04-23

    Sefarge VIP
Känslo utpumpande
Rader om offervilja?
2018-04-23

  DavidM VIP
Strofer som känns och berör.
2018-04-23

  Viksten
Fin text om påfrestningar
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP