Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har gjort det förut,nu har vi gjort det igen.

Vi har gjort det förut,nu har vi gjort det igen.

LO:s kommunistiska röda flaggor vajar i vinden. De har gjort det förut,nu har vi gjort det igen. Den parollen fastnar i halsen innan den har kommit ut. Hur mycket har socialdemokratin gjort mot sitt eget folk? Jo,de har gjort det nästan omöjligt att ha ett gott liv i Sverige. Skatterna förtär folket,det är skatt på allt om det nu inte finns några skatter då hittar vi på några nya.
Upp till kamp emot kvalen.Sista striden det är,ty Internationalen till alla lycka bär.Om de oss driver, dessa kanibaler,mot våra grannar än en gång,vi skjuter våra generaler och sjunger broderskapets sång!
Det klart att det är signifikativt denna paroll: Vi har gjort det förut. Visst,barnhemsbarnen,lobotomering,skrivit Jude i passen. Det värsta är personnummerna,Sträng ville paradoxallt ha reda på alla kommunister. Han var livrädd för dem. Hur vore det i dag så kommunistiskt som det är.

De pratar om trygghet,det ordet skulle inte dem ta i munnen. Då vet de inte var trygghet är. Att man inte ska kunna gå ut på kvällen och inte bli nedslagen eller rånad. Att ens bil står kvar och inte utbränd. Att lägenheter går till alla människor som kommer från halva jordklotet. S har aldrig brytt sig om sina egna. Ponera det när de säger trygghet. Det är bara svammel och svammelmannen i hög person är ju Lövfén.

Friheten är ju det bästa ting. Den friheten vi har är väl att vi kan gå på toaletten när vi det behöver. Jag är helt övetygad om att den förmånen stryker snart sossarna. Vi tar inte i skit. Det enda vi politiker bryr oss om är oss själva. Vi är Allsmäktiga och värda var enda krona. Så fel det kan vara,ni är inte värda en krona. Som ni har gjort med vårt vackra Sverige borde ni får ett straff. Det är ju inte rättvist att göra så mot svenska befolkningen.Ett knivhugg i ryggen.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 17:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken."
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj