Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke blott kära vänner eller känningar i kretsen på möjlig arbetsplats eller släkte och familj. Även individer en kände till och kanske talade till stundom eller bara hört om på avvägar och som rykten, dessa människor har funnits dock.


Vittring som i luft och ära




Saknaden tränger sig
då och då
på och skapar

spår som i
skog och mark,
kanske som vattnet

bildar fåror i
sand och sten.
Saknaden gör sig

påmind som en
plötsligt värk och
handen tar sig

då åt bröstet
till som en
sorts hjärtlik skära.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 19:28



Bookmark and Share


  ULJO
En annorlunda text från din penna. Fin bild.
2018-04-24

  morgonstjärna VIP
så oerhört
naturligt kärlig.

blir glad läsa.

2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP