Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Naturbarn av den gamla stammen'


"Stålfarfar"



Folk klagade att det var så besvärligt
Att uträtta sina behov när det varit
Elavbrott i Trakten i närmre 2 dygn

Då mindes Orvar Sommaren -47
När farfar satt i utedasset och blixten
Slog ner med en sidogren i skittunnan

Han kom ut nöjd och sa till de
rädda barnbarnen att denna

gången behövde han då
rakt inte Torka sig i ändan!




Prosa av Sefarge VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 19:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man kan väl ha en ljusstake in på avträdet eljest:)
2018-04-24

  Viksten
Blixtrande poesi
om tåliga män
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP