Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockraren bespottad igår hyllad idag

 

 

Att stå i skuld är

ingen skam ockerräntor

bankernas vinster

skamliga när de stod i

skuld efterskänktes lånen

 

hujadanemej

den fattiges lön suck och

stön medborgare

myten Robin Hood är död

återinför skampålen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-23 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP