Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ter sig lika, tror man...

Allt ter sig lika, tror man.
Händelser kommer av en slump
när man anar något i speglingarna
där det bräckta ligger i luften.

Stunder
går in i nåt
ingen överraskning
smärta är en slägga
på tillvarons fog,
allt för sig i en enhet
djup är innerlighet,
form på ytan.

Med blicken vilande
tanken konstruerande,
först ropar man in tingen,
ibland svarar de
med beskäftiga egenskaper.

Ingenting är av slumpen,
men av tillfälligheter kan
mycket, det mesta hända.




Fri vers av Annika Persson
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson