Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En öm tå fick mig att fundera lite ... - Publicerad tidigare här i november 2011


Något litet till om Kärleken ...

Någonstans
någongång
läste jag dessa ord

- Jag letar inte efter någon jag kan leva med
Jag vill finna någon jag inte kan leva utan ...

Kärlek handlar om mer än att kunna
skratta alla sin skratt
och 
gråta alla sina tårar 

Ty för att kunna göra så
måste vi våga vara beroende av någon annan
Kärleken bygger på den tillit som är förutsättningen
för att vi ska våga vara beroende av varandra i en relation

- Jag älskar dig!

Tre ord vars innehåll och mening
var för sig och i förening
inte ryms ens i ett bibliotek

Men när jag uttalar dem
menar jag från djupet av min själ
och det allra innersta rummet i mitt hjärta
att jag för mitt liv och mitt välmående
är beroende av dig
Dig som är ämnad för mig!

- Men för att situationen ska kunna utvecklas
till den så eftersökta livslånga kärleksrelationen
förutsätter jag att dessa tre ord betyder 
motsvarande för dig ...
Dig om du är ämnad för mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-23 20:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag älskar dig får inte bli en kliché
det krävs mer än de
bevingade ordens substans
annars leder det ingenstans

2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP